lauantai 29. tammikuuta 2011

Before I Forget

Torstaina meillä oli kotona yleinen asunto esittely niin vietin hieman pidemmän aikaa töissä ja sieltä suuntasin Katrin luo kun siellä oli Tomi, Kiia ja Minna. Katottiin siel leffaa ja otettii vähä sitte eksyttiin jonnekki päin kaupunkia. Paikassa x nähtiin lisää tuttuja ja oli hauskaa, perjantai aamuna olo oli hieman koomanen mut kyllä se päivä lähti ihan hyvin käyntiin sitten loppu viimetteeks.
Töihin mennessä leikin kännykällä, kuvaillin kokkolaa kun oli nätti sää mut paskat mun kännykässähän on niin hyvä kamera että niissä kuvissa näkyiskin se. Tein sitten töissä vähän lyhyemmän päivän ja joskus vähän jälkeen kahden äiti tuli hakee mua töistä että pääsin hänen kyydillään tänne kaustiselle hänen luokse. Kivaa pitkästä aikaa olla täällä ja äiti leikkaskin tänään sitten mun hiuksia. Ihan tyylikkäät pitää vaan vielä värjätä näitä joku päivä kun ois rahaa mutta nää on sillee nyt kätevät et voin pitää näitä niinkuin aikasemminkin ja sit jos haluun jotain räväkämpää nii laittaa hiuksia jotenkin kiinni tai sitten tupeeraa ja laittaa hiuksia oikein kunnolla. 
Noo ens viikolla tulee opintotuki, pelkäänkin hieman et shoppailen sitten töissä. Sit kun sanoin aikasemmas merkinnässä sanoin siitä karkkien syömisestä jotenkin sen jälkeen ajattelin et ois pitäny jättää mainitsematta nimittäin en onnistunut taaskaan siinä ostettiin jotain uusii karkkei mitä on tullu kauppoihin.

2 kommenttia:

  1. kivat noi hiukset~ ja onneks voi peittää ko menee töihin.. ois kiva itekki vähän leekellä näätä mutta.

    VastaaPoista
  2. sitä just aattelinki että kun on töissä niin saa noi sillon piiloon ja on asiallisen näköinen : D

    VastaaPoista