maanantai 24. tammikuuta 2011

Bittersweet

Tänää meni hyvin töissä, voi voi minua eksyin ennen töihin menoa anttilassa käymään niin löysin alennuhyllystä pari cd:levyä. Molemmat levyt makso 8€ sit sinne jäi yks levy odottamaan mua.
Nii töissä tosiaan meni hyvin pääsin heti aamusta opettelamaan sen kassan käytön noo eipä sitä kerralla opita siin on paljon muistettavaa, eiköhän se joskus tuu luonnostaa kaikki jutut mitä pitää muistaa. Sitte laitoin tietty uusia tuotteita paikoilleen ja täyttöäkin tein. Tietysti myymälän siistimistä.Oli pitkä työpäivä mutta aika kulu hiton nopeeta kun oli kokoajan tekemistä, jaloissa sen tuntee että on seisoskellu koko päivän noo eiköhän tähän totu. Tympeintä ehkä oli ku siisti myymälää ja varsinki ku niitä naistenvaatteita kävi läpi niin löysin koko ajan jotain hienoo mitä ois kiva ostaa. Löyty vaikka mitä kivaa mitä varmastikkin tuun ostamaan jossain vaiheessa.
Niin ne cd levyt ostin siis Apocalyptican levyn ja Avenged Sevenfold Nightmare levyn
 Niin joo ja ajattelin yrittää vähentää hyväskän syömisen viikossa johonki tohon määrään tai pikkuhiljaa kokonaan pois et sit jos o joku yötä tai jotain erikoista suunnitteilla nii sillo söis karkkia ja muuta. Oon nyt pitkän aikaa jotenkin kummassa syöny hirveesti kaikkee makeaa ja kaikki muu ruoka jääny vähän vähälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti