maanantai 10. tammikuuta 2011

The Battle For Blood Begins


Perjantaina oltiin Minnan kanssa kaupungilla kiertelemässä, löysin kirpparilata kivan t-paidan ja sitten seppälästä 15€ ihanan villapaidan joka harmillisesti on sellasta materiaalia joka nukkaantuu tosi helposti huomasin sen tänään. Perjantaina sitten Miika tulikin meille ja sit suunnitelmia tuli illallekkin eka oli tarkotus mennä Katrille porukalla, mut sitten päädyttiinkin viettämään iltaa meillä. Katri ja Jenni tuli meille ja tehtiin pitsaa, saunottii, katottiin elokuvia. Oli kivaa viettää iltaa tyttöjen kanssa niin ja tietysti Miikan kanssa. Lauantaina sit tytöt sekä Minna lähti kaupungille ku Tomi tuli ja joitain muita. Muuten sitten viikonloppuna me Miikan kanssa pelattiin Resident Evil peliä oli hauskaa pelata sitä jonkun kanssa ku ei ollu hätää siitä et kuolee nii nopsaa siinä ja sit en säikkyny niin paljoo siinä ku joku oli turvana.



 Koulussa ei tapahtunu pahemmin mitään erikoista, ahkerasti siellä kavereiden kanssa työskenneltiin kun ei oo mitenkään älyttömästi aikaa tuon takin kanssa joten pitää tehä nopeella temmolla et saa sen ajoissa valmiiksi. Tänään sitten kävin kaupungilla hakemassa kankaita ja muita tarvikkeita takkiani varten, kaikki onneks löyty heti kerralla ja sitten kävin H&M liikkeessä kysymässä työssaoppimispaikkaa mutta joudun nyt näköjään soittamaan huomenna sinne uudelleen kun myymäläpäällikkö ei sillä hetkellä kerennyt keskustelemaan kanssani. No sitten eksyinkin kiertelemään muita kauppoja ja no anttilasta ostin pari leffaa alennuksesta ja sitten seppälästä löysin legginsejä. Nekin oli periaatteella osta 3 maksa 2. Huomenna sitten äiti tulee kaupunkiin kun sillä on koulupäivä niin mennään sit Minnan ja äitin kanssa syömään jonnekkin, ihanaa nähdä äitiäkin välillä.
Tässä illalla sitten vielä värkkäilin housuja jotka oon alottanu ikuisuuksia sitten mut nyt niistä vieläkin puuttuu pieniä juttuja, enköhän saa ne joskus valmiiks. Nii ja tilannetta mun korvista joihin tahtoisin jnt lisää ja myös naamaanikin mut en oikeen tiiä mitä sitä laittas.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti