sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Losing you

Perjantaina näin taas äitiäni ja käytiin abc:llä syömässä kun sillä oli ruokatauko ja itellä päätty koulu tai no kouluun mun ei perjantaina ois ees tarttenu mennä mut onneks menin tarkistaa läpi ne projektityön takit. Korjailin niitä sitten tosiaan sen aamun koulussa ja sit tosiaan näin äitiä. Äiti jätti mut rautatieasemalle nii käväsin hakees junaliput valmiiks itelleni ylivieskaa kohti mutta jouduin odottamaan sitä junaa parisen tuntia, noh menin sitten tietysti kaverini työpaikalle hänen seurakseen. Nyt se vaan jää harvemmaksi että näen häntä kun itelläkin alkaa työt ja mun työpäivät on nii pitkiä, mutta viikonloppusin on aina mahdollista käydä moikkaamassa. Niin ja tottakai mun pitänee käyä siellä lupailin hänelle kaventaa erään takin jonka hän osti. No joo mut 3 aikaa joskus sit katosinkin junaan ja kohti ylivieskaan oli hieman tylsää junassa, kuuntelin musaa ja kuvasin kameralla kaikkee turhaa.

 Perjantai ilta meni ihanasti Miikan kanssa taidettiin sillo alottaa kattoo Full Metal Panic sarjaa kun en muuta sarjaa keksinyt yhtäkkiä ja siitä on niin kauan kun oon kattonut sen. Ihan kiva silleen että Miika innostu kattoon sitä päästiin viikonlopun aikana nyt jo puoleen väliin. 
Lauantai aamulla hieman jännitti kun lähettiin Kiinalaiseen ravintolaan juhlistamaan Miikan mummon synttäreitä ja sinne tuli tietysti porukkaa, mutta hyvin siellä meni ja oli kivaa ja tietty hyvä ruoka. Oon kerran aikaisemmin käyny siellä Miikan kanssa joskus olikohan kesällä.
Otin salaa kuvan Miikasta ennen ku lähettiin kun se pelas  call of duty modern warfare 2

Tää päivä menikin sitten kattoessa Salt leffa, jatkaen fmp sarjaa ja ihan vaan köllötellessä sängyllä. Junamatka taas takasin meni pelleillessä kameran kanssa. Nii ja oli hieman surullinen olo lähtee rakkaan luolta mutta on se aina ja vaikeetakin kun joutuu päästää jostain rakkaasta ihmisestä pidemmäksi aikaa irti, mutta Minna tuli onneks hakeen mut asemalta ja piristi senkin naaman näkeminen ja sitten tietysti pöydällä oleva viesti ihanalta kaveriltani.
3 kommenttia:

  1. En mäkään olis muistanu sitä ystävänpäivää ellen olis nähny tota nallea kaupassa :D Joo ja se sarja on ihan kohtuu hyvä, vähä härski, mut iha hauska :D

    Oliko toi Salt mistään kotosin?

    VastaaPoista
  2. joo tosi hyvä leffa oli silleen jos toiminnasta tykkää :D juonesta ite tykkäsin erittäin paljon se meni sillee sutjakaasti koko leffa siin ei tullu sellasii tylsii kohtauksia oikeestaa yhtään, suosittelen :D

    VastaaPoista