keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Aikasi on nyt

Ihana päivä takana koulussa saatiin projektityö vihdoin valmiiksi huomenna vaa viimeistellä ja laittaa neppareita, no selvennän hieman meillä oli projektina tehdä prosessipuolelle työtakit mutta se ei ollu pelkkä valmistus vaan ideana et tää meidän ryhmä oli pieni firma ja miten me toimitaan ja mistä se kaikki alkaa. Iha hirveetä touhua no mut se on nyt ohi ja sain tänään arvostellun takkini sekin onneks valmis nyt sain siitä 3 happyy. Muuten sitten päivän istuin messujen puolella eli ysiluokkalaisia oli tutustumassa amiksella, sama juttu huomenna sitten taas. Eli siellä me sitten tehdään jotain meidän alaan liittyen et siellä näkee joka alalta jotain. Iha sillee kätevästi et ei tarvi sitä koulualuetta ruveta läpikiertää et näkee joka alalta jotain. Sitten koulun jälkeen menin seuraks yhelle kaverille sen työpaikalle ja osittain odottelemaan että Minna pääsee koulusta ja äiti, mentiin sitten yhdessä syömään taas vaihteeksi mutta tälläkertaa mentiinkin heseen syömään. Mutta nyt jotain kuvaa siitä takista, oon todella tyytyväinen loppu tulokseen.

 Niin joo ja Minnahan osti alkuviikosta hamsterin, kyllä se Victor on vaan sulonen. Kiva kun tähän "kuolleeseen" taloon tuli muutakin energiaa. Minnan kans ollaa jonku aikaa aikalailla oltu kaksistaan täällä. Nyt sitten välillä kuuluu vähän vauhdikasta juoksentelua Minnan huoneen puolelta.
Niin joo ja tässä hetki sitten ompelin koristetyynyt sänkyyn, ollu kauan ideana mut en oo saanu aikaseks ja sitten ajattelin osittain että jos tulee koulusta jämäkankaita itellä nii sit niistä kasailee ku ne tyynyt tein samasta kanskaasta kuin mun verhot on kun sitäkin jäi sillon joskus vähä yli.

2 kommenttia:

  1. millä tekijänoikeuksilla toisen yksityissviittiä menny kuvalee 'DD

    VastaaPoista
  2. XDD oli siitä jnt kuvaa pakko saada mutta se yks oli nukkumassa : (

    VastaaPoista