lauantai 2. heinäkuuta 2011

Live your life befour you die

Eilinen päivä oli ihan mielenkiintonen päivä, aattelin aamulla että meen käymään kaupungilla heti ku tulee pienikin tauko ettei sada. No sitten ku tuli hetken tauko veivasin kauheella vauhdilla kaupungille shoppailemaan, pari paitaa löysin seppälästä ja kun olin päässy anttilaan nii alko ukkostaa ja isosisko soitti et onks piuhat irti ettei tv ja tietokone kärsi. Ei sit auttanu muutako lähtee kotia kohti ja mun ois muutenki pitäny olla kotona, niin eli kun lähin pyöräilee nii osassa paikkaa oli puoleen pohkeeseen vettä ja sato kaatamalla mut se oli hauskaa ku vesi oli niin lämmintä. Otin sit yhes vaiheessa kengät pois ja vaelsin avonjaloin ku kengät oli märät nii oli ihan sama oliko kengät vai ei. Pääsin kotia nii kaikki vaatteet ihan likomärkinä, ei muutako nopsaa ottaa kaikki pois ja sit kiskoo piuhat pois, niin ku Minna pyysi.
Lähin sitte yhen kaverin kanssa uimaan uimahalliin, ku oltii sovittu et mennää uimaan. Oli ihanaa pitkästä aikaa olla uimassa, uin taas ihan reippaasti. Tekis nytki mieli mennä uimaan :) No joo mut sit eilinen jatku koomaten iltaan saakka kunnes lähin isän ja hänen naisen kanssa pyöräilemään ja miten kävikään... alko sataa x) käytiin mustakarin luona kun siell on ollu nyt menossa Mustakari in memories, eli vähän ku jotku festarit mut k18 tapahtuma. Oisin ite halunnu olla eilen siellä ku popeda oli esiintymässä, mut ei sinäänsä lainkaan paha ollu ku kuulu tänne kotiakki asti ku Pate laulo mustallakarilla.

Tänään sit oon taas aikalailla koomaillu, tai no oon tehny asiakastyötä ja käyny kaupungilla taas vaihteeks, anttilassa kerkesin kierrellä oikein kunnolla niin ois ollu siellä päiväpeitto ja löysinköhän jnt 6 cd levyä alennuksesta mut mitään en ostanu x( ois kyll tehny mieli ostaa niitä cd-levyjä. Tosin en viitti ku menin tilaamaan kengät itelle tällä viikolla x) nii ja ostin eilen ne pari paitaa. No joo ja sit kävin kirpparilla kattomassa julisteita löysin kivan coca cola ja sit new york julisteen mitkä haluaisin kans :D2 kommenttia:

  1. AAA MÄ HALUUN TON KOKIS-JULISTEEN!

    VastaaPoista
  2. se on ihana ja sit löysin pari muutaki kivaa coca cola julistetta :D

    VastaaPoista