maanantai 11. heinäkuuta 2011

Askeleen lähempänä itseään...

Noo oli toss pari iltaa putkeen yöllä kaupungilla liikentees :) eka ilta oli kyll uskomattoman hauska ja ihanaa seuraa oli. Eilisen päivän sit koomailinki oikeestaan en tehny mitään, tai no kävin pyöräilemässä. 
Mut jooh eipä viikonlopusta osaa selitellä mitää erikoista vaikka olikin nii kivaa mut joo tosiaa tänään sit sain vihdoinki käytyy pankissa hoitamassa asioita, eli hakees nettitunnukset ja sulkemassa yhen tilin. Pitäny siel pankissa käyä sillo ku täytti 18 mut on vähä jääny, sain silti ne 2 leffalippuu biorexii, niinkö ullavas o tapana antaa nuorille sit ku ne on täyttäny 18. Niiiii eli siis meen sit kattoo ti-ke välisenä yönä sen harry potterin :D Sit käytiin iskän kaa kotimatkalla kaustisella grillillä, nom nom oli hyvää :) Sit oon nyt vaan koomannu ja miettiny järjestystä uuteen huoneeseeni. Löysin ihanat tapetitki mun huonetta varten ja iskällekki kelpas ne. Eli siis 3 seinää punaseks ja yks seinä tummanharmaaks jossa on punasella ja vaaleenharmaalla kuvioita. 
Hetki sitte kokeilin täss et saanko paria korvista takas et onko menny viel umpee nii, ei ollu menny umpeen sinäänsä huvittavaa oon ottanu ne joskus talvella pois jo nii oisin aatellu et ne on menny umpeen mut ei se näinkään haittaa :) Joo korva on hieman punanen ku oon änkeny noita nappikorviksii sinne xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti