tiistai 1. maaliskuuta 2011

Lonely day

Mun piti blogata aikasemmin jo mut en vaan saanu aikaseks, oltiin tosiaan viime perjantaina porukalla keilaamassa ja sitten tultiin meille syömää pizzaa, pelaamaan wii:llä ja sit kattoo leffaa. Nii joo ja eipä unohdeta saunomista. Oli kivaa viettää iltaa näin pitkästä aikaa, aika lailla vakio porukka oli,mut vaihteluna oltii keilaamassa. Miika sitten myös vietti koko viikonlopun täällä.
 Täss o ollu vähä kiire tai on tuntunu, no mut kumminki. Alotin maanantaina nyt sen autokoulun vihdoin, mut sit täss o pitäny hankkii läkäri aikaa ja pitää passikuvat käyä ottaa mahdollisimman pian et sit saa poliisille kaikki tarvittava täss ajoissa. Oon nyt sitte aikasin hereillä ja menossa lääkäriin, väsyttää kuten aina aamulla. Sit eilenki aika meni rattosasti töissä ja teoriatunnilla, huomenna sitten meenkin jo autonrattiin joka tuntuu hieman hullulta ajatukselta mut kai se o pakko. En ajatellu että niin pian jo pääsen ajaa autoa mut eihä tässä oo kuin kuukausi enää mun synttäreihin. Eilen sittee vielä alotin tunkee 10mm koruja korviin tai toinen meni toosi helposti paikoilleen ei tarttenu pahemmin väkisin laittaa mut toi toinen ei mee ees väkisin tai menis varmaa mut sattuis myös aika pirusti kun nyt jo sattuu. 
 Ens viikolla oiski sitten loma itellä ja viikonloppuna juhlistetaan siskon synttäreitä varmaa sukulaisten kanssa jos nyt isännän puheista oon oikein ymmärtäny. Mut sit maanantai ja tiistai menee taas teoriatunneilla iltapäivästä, keskiviikkona Miika lupaili tulla pidemmäksi aikaa tänne kun on kerta lomakin ja mennää sitte yhdessä äitilläkin käymään. Ollu vähän pidempi aika nyt että en oo häntäkään nähnyt. Lomalla pitäs koittaa saada myös suunniteltua ja tehtyä jotain juttuja näyttöä varten et sitte siitä selviäis. Oon tekemässä siskolle valmistujaismekkoa ja se pitäs tietty saada 3päivässä valmiiks, oonko hullu... ehkäpä. Lomalla sit ehkäpä jotain uutta päivitystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti