perjantai 4. maaliskuuta 2011

Path

 Eilen oli sikosein synttärit ostin pienen lahjan sille mut ajatus o tärkein selitin sille pikasesti kaikkee siitä lahjasta ja sit ojensin sen sille. Siskoni oli hieman huvittunut siinä vaiheessa, ostin tietty lahjan työssäoppimis paikalta ja ostin sit itellekki meikki pussukan jota haaveilin sillo ku se tuli myyntiin meille mut pari muuta työntekijää osti ne mitä oli tullu, niin nyt sain itellekki sellasen.

aahhhh ihanaa voi huokasta nii helpotuksesta et pitkästä aikaa lomaa, jos sitä yrittäis levätä nyt kunnolla. Aamulla menin käymää lääkärillä nopsa reissu mut kallis no yksityiset on... aikaa oli siinä suht koht liikaa ennen töiden alkua nii lähin sit kiertelee kaupungilla ja ei ois saanu eksyy halppikseen ku siel o shokki päivät nii sorruin ostaa ASTIOITA, nii astioita... en ois ikinä uskonu että ostan astioita huvikseni ja sit ku oli nii halpoja ja tietty myöhempää varten ku on selvää että muutan joskus kotoo pois, mut siihe o viel aikaa. Molempia o 6 setti ku noi lemmu mukit ei olluko 0.40e/kpl ja sit noi valkoset lasit oli 0.30e/kpl siin on syy miks ostin.

Siirryin sit halppiksesta, cittariin joka ei ollu vielä auennu nii stekkailin tilin sillä välin ja hahaa sit pääsin cittariin ja voi voi sieltäki tarttu jotain mukaan. Tykkään hirveesti Hayao Miyazakin leffoista nii laajensin sitte meijän kokoelmaa ja onpa taas jotain leffoja mitä kattoa ja o kiva kun niitä voi kattoa äitin ja Miikan kanssa ku ne tykkää niistä kans.
Kun aamu shoppailut oli tehty nii menin puurtamaan töihin ja oli taas hauska päivä. Eksyn varmaa lomallaki käymää seppälässä moikkaamassa työkavereita ku siellä o oikeesti tosi hauskaa olla töissä. Sit tietty taas viivyn varmaan yhen kaverini työpaikalla usein kun nyt on aikaa vihdoinkin viettää aikaa hänen kanssa. Näin häntä tänäänkin kyllä pikasesti.
Mut joo työpäivä meni hyvin ja sit ku olin ajattelemassa että taidan alkaa lopettelee päivää nii Minna ja Kiia ilmesty sinne ja sit shoppailtii ja kahvipuussa pitämässä pientä paussia kunnes jatkettii shoppailua, mut sit tytöillä tuli kiire harkkoihin nii ne nakkas mut kotia. Enpä kauaa täss ollu yksin nii iskä tuli tänne ja varmaa tehää pizzaa nam nam~ Oikeesti ihana päivä ollu ja ihana loma on eessä. 
ostin tollasen ihanan paidan itelle töistä, toi yläosa on kiva ku se on tollasta ohutta kangasta noo näkyypä sitte joskus tatska hyvin ku ton paidan laittaa.

 

2 kommenttia: