sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Satellite

...Jooo perjantaina tosiaan vielä jouduin menee työstämään sitä mekkoa kouluun mutta sit se jäi kyllä vieläkin ihan kesken koska se helma!!! se on inhottavan vaikee saada näyttämään hyvältä ja et ne kerrokset ois tasan.... noo mun on oikeestaa pakko mennä huomenna jatkamaan vielä sitä, toivottavasti saan sen sitten valmiiks ettei enää sit tartte mennä tekee sitä. Nii ja tahdon takas työssäoppimaan, siel on nii kivaa. Juuh täss o jnt kuvaa keskeneräisestä mekosta.. Mun käsi näkyy selitän Minnalle jotain siitä alushameesta minkä teen joskus tässä kotona.
Jhoo koulun jälkee sit kohti lamppia hups eiku ullavaa käytiin Joonaksella ja Sinillä. Oli taas iha hiton hauskaa istuttii vaa keittiössä ja Minna ja Jonte sekoili ihan hirveesti kuten aina. Sit Sinin kanssa katottiin omakotitaloja ku niillä oli ihan älyttömästi esitteitä. Liikaa hienoja asuntoja en kyllä nyt löytäny ite sitä unelma kämppää sieltä XD mut jooh siellä viivyttiin jonkun aikaa sitten Minna nakkas mut lampille Heidin luo. Siis mahtava se niiden asunto nyt ku sinne o tehty sitä remppaa. Tomppakin oli siellä mut sit jossain vaiheessa iltaa se lähti jonnekki. Heidin kans jäätii saunomaan ja mässäämään kaikkee hyvää. Pelattii sims 3 ja katottii Sami Hedbergin videoita ja sit myös Niko Kivelän, ei niille voi muutako nauraa. Sit onneks Tomppaki tuli ajois takas ettei koko yötä tarttenu valvoo nii sit hetki viel datailtii ja ruvettii sit nukkumaan. Pitkästä aikaa oli tosiaan ihanaa olla Heidin luona. Siel tosiaa meni pe-la. 
Lauantaina sit kotia tulin nii koomasin hetken ja rupesin järjestelee ja tiivistää kaappeja kun jos tässä jossain vaiheessa saisin sen yhden piirongin tähä omaan huoneeseen ja sit sen nojatuolin et voisin päällystää sen jossain vaiheessa tässä uusiks, niin et se sopii muuten mun huoneen sisustukseen. Tääl oli ihan kiva kaaos kuuntelin samalla Slipknotia kun siivosin :D Sit huomasin et oon pikkusen noin puolenvuoden sisällä hankkinu laukkuja... noo ei niitä oo koskaan liikaa.


No sitten kun sain sen kaaoksen huoneessani järjestykseen niin, aloin odottelemaan porukkaa tänne leffailtaa viettämään. Odotellessani pelasin mario galaxy 2 taas vaihteeks, voi voi menetin välillä hermon ja kirosin ja poljin jalkaa kun en meinannu  päästä jnt läpi. Mut jooh sit jossain vaiheessa tänne tupsahti Katri,Mika,Tomi,Jenni ja Vili sit Jussikin tuli käymään täällä. Ite ravasin keittiön puolella kun piti alotella tekemään pizzaa sitä perus ruokaa leffailtaa varten joo joku kerta vois kyllä jnt muutakin vaikka tortilloja tein 4 pellillistä pizzaa no en sentään niinkö sillo joku kerta tein varmaa 6 pellillistä pizzaa XD sit kunnolla muutaki mässyä oli. Katri ja ne meinas tuua jonku leffan mut ne oli unohtanu sen nii katottii sitte GUARDIANS of GA'HOOLE. Ihana elokuva sitä mieltä mä oon, Minna osti sen joskus tossa viikolla mutta en saanu sitä sillo katottua ja yksin ei ees oo kivaa kattoa leffoja. Mut jooh sit ku se oli katottu nii porukka lähti kotia päin ja sit pääs nukkumaan kun alko leffan aikana hieman kyllä myös väsyttämään.


2 kommenttia:

  1. Oli kyllä hienosti tehty se leffa :3

    VastaaPoista
  2. nii oli : D ei ollu hetkeekään sellasta tylsää kohtaa siinä :DD sillee sopivasti nopeetemponen leffa

    VastaaPoista