sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Shy

 Perjantaina laahustin töihin noo tosin eksyin anttilaan ennen töitä niin nyt ostin sitten ne kaksi cd levyä mitkä mua siellä alennuksessa vaivasi. Työpäivä meni nopsaa onneks ja sit työpäivän päätteeks viel shoppailin työpaikalla ja löytyhän sieltä paita jota oon katellu siel pidemmän aikaa ja sit yks pyöröhuivi.
Perjantai ilta meni sitten leffoja katellessa ensin katottiin Miikan kans sherlock holmes ja sit sen jälkee vähän aikaa oleskeltiin kun Minna ja Kiia kanssa odotettii loppu porukkaa ku aateltii kattoo Transformers ykkönen. No sit pian Katri, Jenni, Jussi, Leksi ja Mika ilmesty meille. Leksi ja Mika teki vaan pika visiitin, lähtivät melkeen samantien. Jussikin katteli hetken aikaa meijän kaa leffaa mut sitten sekin lähti. Me muut jäätiin kattomaan leffaa loppuun ja aamulla sitten katottiinkin Transformers kakkonen ja syötiin lasagnea namnam. Noo sit pian tyttöjenkin piti lähtee ja Minna katos jossain vaiheessa töihin. Sit illan aikana Miikan kanssa katsottiin vielä putous ja Daybreakers. Ihan mielenkiintoinen leffa oli ite tykkäsin siitä.

Tänään sitten päivä meni jotenkin kumman nopeaa käytiin syömässä iskän ja iskän naisystävän luona ruoka porukalla Sini ja Joonaskin tuli sinne. Oli heitäkin kiva nähdä pitkästä aikaa pitäis jossain vaiheessa niidenkin luo mennä yötä siis Joonaksen ja Sinin. Sen jälkeen nopsaa imurion kämpän ja käytiin luomassa pihalta lumet Miikan kanssa. Sit tässä illalla saattelin Miikan asemalle, sen jälkeen otin vaatekaapista vaatteet ulos ja järjestelin sen ja nakkasin kaikkee turhaa pois. Toivottavasti osaan pitää jonkin aikaa edes sen järjestyksessä.
Sit otin pari korvista pois tänään ja pelleiltiin Miikan kanssa kameralla hetken aikaa.

2 kommenttia:

  1. Haha aivan iihana toi viimene kuva! XD Mäki haluisin kauheena laittaa jonku mun ja tompan pelleilykuvan, niitä on iha sikana.. mut tomppa varmaa murhais mut.. :----D Ja hei, sun pitää tulle meille HETI yöks, ku remontti on valmis!

    VastaaPoista
  2. no mäkin jouduin kysäsee miikalta lupaa tohon, me just puhuttiin miikan kans sitä et pitäs kuvata just paljon enemmän kaikkee. joo tottakai tuun heti yöks ku remppa on valmis ja varmaan tuun näkee sen kuva albumin mitä teit tompan kanssa

    VastaaPoista