torstai 17. helmikuuta 2011

Denied

Oon ollu älyttömän väsyny työpäivien jälkeen nii en oo tehny mitää kehittävää tällä viikolla, vaikka oisin halunnu kyllä tehä kaikellaista mut ei vaan kerta kaikkiaan oikeen jaksa. Noo mut eiköhä sitä taas joku päivä oo nii pirtee et jaksaa tehä vaikka ja mitä. Ideoitakin ois ompelemiseenkin kun kankaita tuol kaapissa ois ja sitten pitäis alottaa tota kaverin takin kavennusta kun sain sen tänään haettua häneltä. Oon tässä kuumeisesti miettiny jnt lävistys muutosta mut saa nähä osaanko mä päättää. Sain tänään vietyä tosiaan sen tatuointi mallin tatuoijalle et se pääsee muokkaamaan sitä. Nyt sit oikeestaan sen takia tuli kauhee inspiraatio lävistyksiin kun menin käymää siellä liikkeessä. Mut jooh tatuointia saakin sitten odotella jännityksellä oikeastaan, odotan osittain mielenkiinnolla et miltä se tuntuu kun sitä tatskaa tehdään. En jaksa enää selitellä lisäilen kuvia mitä viikolla on tullu napsittua.
Löyty uus tommonen useamman sävyn luomiväri setti, ite tykkään että on hyvä. Sitte ostelin hieman siveltimiä ja niitä tosin pitäs ostaa viel lisääkin.

 Testailin vähän sitä uutta luomiväriä innoistuin sit tekee palkkimeikin pitkästä aikaa. Harmi vaa et ton näkösenä ei oikee tällä hetkellä mihinkää voi mennä.
 Sorruin ostaa tie el doraandoon ja spirit villi ja vapaa leffat

 Victor teki pientä tutustumista mun huoneeseen ja sukulainenkin tais löytyä.
Vaihtoehto 1 medusa ja labret keskellä
Vaihtoehto 2 madonna ja labret sivulla
AUTTAKAA MUA PÄÄTTÄMÄÄN!

4 kommenttia: