sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Duality


 Sorruin ostamaan perjantaina korkkarit ja uuden lompakon, töissä tulee liikaa houkutuksia ja sitten kun tietää et tilillä on rahaa niin mites siinä sit käykään. No joo mut lompakko on nyt käytännöllisempi mitä se edellinen ja noi korkkatikin on tullu testattua, tykkäsin tosi paljon ku tukee tosi hyvin nilkan kohdalta se on vaan et mun päkiä ei kestä kun en käveleskele päivittäin kumminkaan korkkareilla. Ois kiva jonain päivänä et pystyis helposti olee koko päivän noi jalassa. Eilen kun menin Miikaa vastaan asemalle nii siin samalla tosiaan testasin noita, tietty hieman liukkaat on mut kun sain pitää Miikaa koko ajan kädestä kii nii tietty sillon pysyy pystyssä.
Eilen sitten oikein herkuteltiin kun tehtiin tortilloja, kaikkee mahdollista sit oli täytteeks. Olin ihan ähky puhku kun söin niin paljon mut sitten nukkukin hyvin, syötiin aika myöhään kun ootettiin et Minna pääsee töistä kun seki halus syyä tortilloja. Osittain oli pakko mennä ajoissa nukkumaan kun Miika oli ollu eka penkkari jatkoillaan ja sit vanhojen jatkoilla mukana niin raukka ei ollu nukkunu kunnolla. Nii ja tänään tosiaan mulle ja Miikalle tuli vuos että ollaan oltu yhdessä, aika on menny tosi nopeeta tai jotenkin tuntuu siltä. Mutta tosi paljon ihania hetkiä on ollu vuoden aikana Miikan sekä kavereiden kanssa.
Edessäpäin ei oo mitää erikoista nyt yhtäkkiä tiedossa et kirjottelen taas randomisti joku päivä jos on mitään aihetta kun mut on pakko nyt kyllä lopettaa toi shoppailu hetkeks että on sit varmasti maksaa se tatuointi ja kun sen lisäks viel tosiaan haaveilen uudesta lävistyksestä nii siihenki ois kiva olla rahaa. Ja ehkäpä ois tarkotus mennä huhtikuun 15 pv sonata arctican keikalle ouluun. 

2 kommenttia: