maanantai 2. toukokuuta 2011

kaduilla tuulee...

Joo-o tänään oli ihan tavallinen päivä, ei mitää erikoista mut tuntu et koko ajan lähtee ääni. Köhisen vieläki, en todellakaan oo vielä kunnossa mut ois niiiiiiiin kiva jos viikonloppuna oisin kunnossa eikä ois mitää enää. Mut jooh äikän esitelmää tein koulussa loppuun tai pikkusii viimeistelyi se kaipaa, ei oikein inspiroi sen esittäminen ku pitäs puhuu luokan eessä. Ei niinkää se esiintyminen oo vaikeeta siinä vaan se et sen aiheen historia ja tausta ei oikee kiinnosta mua.

Tänään käytiin hakee äitienpäivä lahja <3 menään huomenna käymään äitillä kun tosiaan oon viikonlopun sopinu jo aikasemmin että meen ouluun. Haluaisin tuohon lahjaan viel yhen pikku jutun toivottavasti löydän sen. Sit se ois ihan täydellinen lahja äitille. 

Tän päivän lookki oli nyt tälläkertaa tällanen jnt muuta kuin huppari ja pillifarkut XD oisin kyllä mielelläni ne laittanu ku ulkona on nii sairaan kylmä tuuli. Mut kaikki vaatteet likasina ja nyt o vähä laiska pesee pyykkiä ku pitäs siel pyykkituvas käyä ku toi suihku saunaremppa estää tääl kämpillä pyykinpesun.



Ai niin joo kiertelin koulun jälkeen kaupungilla nii arrgghh~ löysin ihanat korkkarit avokkaat siis just kesäjuhlii varten tarvisin mutta taitaa jäädä : ( ne ois ollu alennuksessaki nii niille jäi hintaa vaa jnt 23€ jäi harmittaa. Sitten löysin suloset kiilakorotkin mitä oon tässä etsiskelly mutta ne oli sit hiton kalliit.... miks on nii kallismaku :( noo jos sitä töitä sais kesäks nii takuulla ostan jotku ihanat vähä kalliimmat kengät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti