torstai 5. toukokuuta 2011

aika jatkaa matkaansa... vai jatkaako?

..Sairaana ollu nyt varmaan jonku viikon... maanantainakaan en ollu kunnossa vaikka luulin niin, kun pääsin koulusta kotiin nii kuume tais alkaa nousee kivaa tahtii ku illalla huomasin että en todellakaan oo kunnossa että jaksaisin ja kykenisin menee kouluu tiistaina.. no oonkin sitten ollu kotona ja nukkunu melkeempä kaiket päivät..
 käveleskellen välillä ympäri kämppää ku on yksin vaan ollu täällä niin huomasin sitten että mun anopinkieleen on tullu uus verso : ) oli ihana nähä et se kasvaa edelleen oon joskus neljännellä luokalla laittanu sen kasvamaan ja yhä se jaksaa olla elossa.. 


 mutta sit välillä on tuntunu että tuun hulluks tän flunssan ja kuumeen kanssa.. aikaa on ollu vaikee saada välillä kulumaan, on tuntunu siltä kuin kello ei ois liikkunu juurikaan mihinkään suuntaan... kuin se ois vaan pysähtyny paikalleen..

 oon välillä kurkkinu uloski et millanen sää siel on ku tääl vaan laahustelen kämpässä eilen illalla tosin kävin ulkosallakin piristi erittäin paljon käydä jossain.. vaikka hieman heikossa hapessa oonkin.. harmittaa jos viikonlopun suunnitelmat menee mönkään.. siis kun tosiaan sinne ouluun pitäs huomenna lähtee kolmen junalla ja lauantaina juhlii kaverin synttäreitä ja kattoo turmion kätilöitä, mutta pelkään et tää flunssa ja kuume pahenee vkl aikana, että joudunko sitten jäämään kotia... : ( tän päivän ja huomisen aamun aikana koitan saada ittestäni selvää että kykenenkö lähtemään kohti oulua huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti