perjantai 24. helmikuuta 2012

Have a nice day

Kouluun ei kuulu mitään erikoista. Hyvin menee ja menköön :DD itseasiassa menee tosi hyvin kun kaikki työt on aikataulussa x) Muodistamiskurssi tais loppua kun loman jälkeen sit tunnit käytetään siihen opinnäytetyöhön. No muodistamiskurssillaki toi loppuaika tehtiin Iiriksen kanssa italian reissulla nähtyä takkia, siis meidän pitää tehdä siitä jäljennös ennen kun ne turkkilaiset,italialaiset ja romanialaiset tulee suomeen tän projektin takia. 
Mut jooooh :D lastenvaatekurssilla oon tehny ihan kivasti jo vaatteita, tosin harmittaa kun ei oo ketään kelle antaa tai pukee ne XD noo jossain hamassa harmaassa tulevaisuudessa tuun näkee noi jonkun yllä.
Sit sain tehtyä sen nahkalaukun loppuun joillaki tunneilla, eka laukku joka on ihan aitoo nahkaa x) kehtais vaan käyttää sitä XDD sit oon täss ostellu pari leffaakin kun aattelin ruveta ostelee leffoja taas vaihteeks :) jotain sellasii mitä oon jo nähny ja pitäny joskus jo ostaa tai sit jtn uuttakin. :) 








1 kommentti:

  1. Aivan ihania nuo ruuturaitaset lastenvaatteet! :D vitsit pitääkö tässä mukulaa alkaa puskeen maailmaan ni annat ne mulle ;DDD

    VastaaPoista