maanantai 25. huhtikuuta 2011

black and red

Ollu kyllä kiva pääsiäisloma :) torstaina olin kaupungilla Heidin, Tompan ja Minnan kanssa kierreltii kaikkia kenkä kauppoja läpi. Heidi halus uudet kiilakorot kesäks nii niitä metsästettiin sille, löydettinhän me sille sopivat. Käytiin sit lopuks syömässä porukalla Subwayssä, oli hyvää namnam. Loppu päivästä en tehnykkää sitten enää mitään erikoista. 
Perjantaina Miika tuli aamusta tänne meille nii jatkoin nukkumista viel sen viekussa aamulla hetken, perjantaina muuten ei tapahtunu mitää erikoista nii joo kävihän Jenni meillä ja katottiinki sit illalla Miikan kanssa se uus harry potter nyt jännityksellä odottaa kesää ja sitä vikaa osaa.
Lauantaille oli pikkusen suunnitelmia et oltas menty kattoo kokkoa porukalla ja niinhän me tehtiin tai no minä, Minna ja Miika jäätii tien vartee kattelee kauempaa. Siin tuli jnt vanhempia autoja jokka näytti iha mafia autoilta tai hitlerin saattueelta XD mut jooh. Illalla mussutettii sit sen jälkee pizzaa ja jäi leffa kattomatta oltii suunniteltu et katotaa joku mut ei jaksanu ku oli ihan väsyny. Sunnuntaina sit Minnan ja Miikan kanssa suunnattiin kohti ullavaa Jontelle ja Sinille käymään, siellä istuskeltiin jonkinmoinen tovi, sit piti jatkaa matkaa serkulle hakee autonperäkärryä sielläki sit istuskeltii kahvilla hetki. Mentii sieltä sit äitin luona käymään, hän sit leikkas mun ja Minnan hiukset tai no Minnan hiuksista huomaa et niille tehtiin jnt mut mun hiuksis vaa leikattii siilit takas siileiks. Sunnuntai päivä meni aikalailla ajellessa ympäri maakuntaa. Tänään sit Miika lähti joskus 3 maissa ja Minnan kans sit ollaanki tääl oltu ja syöty. Siivosinhan mä oman huoneenkin tai oikeestaan järjestin iha uudelleen kaipasin vaihtelua tähän. Sit kun oon lukenu yhtä blogia nii siin hän teki korutaulut niin päädyin itekki tekemään sellaista maalasin vaan yksinkertaisesti tuon vanhan ilmotustaulun kokonaan punaseks pitää nyt vaan oottaa että se kuivuu. Sit laittaa nauloja siihen sinne tänne et siihen saa jnt roikkumaankin. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti