keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Traveling

Maanantaina oltiin Matin ja hänen äidin kanssa pietarsaaressa ja sit mentiin kaustiselle :) oli ihan sairaan kiva sää paisto koko ajan aurinko. Käytiin kirppareilla ja muutenkin shoppailemassa, sit ku kaustiselle mentii niin tietysti käytiin äidilläni. <3 Eilen eli tiistaina lähettiin Matin kanssa kajaaniin sen piti suorittaa joku koulu juttu nii sit samalla kierreltii sielläki kirppareita ja shoppailtiin. Eilen harmillisesti koko päivän sato :/ mut nooh oli silti kiva reissu. Kajaanin reissulla meillä oli hyvät eväät matkalla ja hyvää musiikkia niin se meni sitten nopeasti, tosin meno matkalla mä nukuin hieman x) Löysin sieltä kengät itselleni joihin aion myös tunkea niittejä mutta mun pitää varmaan tilata lisää ennen kun voin tuunailla mitään x) pietarsaaresta ostin itselleni shortsit.
Matti osti vaikka mitä esim. tuon hauskan kynttilänjalka hämähäkin tai no tuikku juttu se ennemmin on :) löyty tiimarista kun siellä oli kaikellaisia halloween tavaroita.
Tänään sitten hieman laittauduin ja otin kuvia, pian meen kaupungille moikkaamaan ystävääni <3 ja sitten myöhemmin tänään  Minna ja Miika tulee meille :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti