perjantai 9. maaliskuuta 2012

I like my life

Eilen tuli käytyy siel röntgenissä.. oli hassua x) mut hämmentvää oli se että mulla oli kielikoru pois jtn10 minaa niin se oli sen jälkeen vaikee saada paikalleen. o-o''''''' Sain sen kumminkin onneks takas, panikoin jo hieman koulun vessassa. Itapäivällä koulun jälkeen sitten kävin kaupungilla hakemassa kesätöitä. Kävin tosi monessa vaateliikkeessä ja liikkeessä, eiköhän sitä jostain saa töitä :D Tänään sit olikin aika rento päivä koulussa, myöhästyin vaan aamulla jtn puol tuntia kun nukuin pommiin. En ollu aamulla tietonen siitä et millon mun kello oli soinu. Koulun jälkeen oli sit tarkotus mennä kiertelee kirppareita ja löytyhän sieltä vaikka mitä. Tosin kaikki mitä ostin nii on nyt pyykissä x) 
Ai nii eilen sain tehtyy sen tyllihameen siihen vaiheeseen et se pitäs siistiä ja "koristella" xD ens maanantaina alottelee sitä korsettia nii voi sit kaikkee pikkuvärkkäystä tehä kotona jos en koulus tunneil kerkee saada tehtyy valmiiks.

Ja lisää lasten vaatteita :) nyt oon tekemäs sill kurssilla sortseja :) Opettaja ihastu tuohon ruutuseen huppariin :D se sano et sen vois vaikka laittaa liikkeeseen myyntiin ku se on niin söpö x)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti