tiistai 28. joulukuuta 2010

All hope is gone

Käyny alennusmyynneis eilen ja tänään. Eilen käytii h&m:ssä ettimässä jotain vastinetta sille Minnan antamalle lahjakortille. No eilen en löytäny mitään, mutta sit taas pakollisena ostoksena oli hiuslakka ja ihan huippua lakkaa nyt niin joo ja ostinpa eilen Slipknot:n levynkin.
 -Slipknot All Hope Is Gone 7,99€ Anttila,  -Cutrin Choozism 12,90€ Kampaamokauppa Hairlekiini
 Täss sit vaa kokeilin sitä lakkaa ja näin pois päin..
Mut juuh tänään löyty lahjakortille vastinetta tosin oli vaikeeta keksii et mitä ostaa kun kaikkee suunnilee on et nyt ei ollu sellasta tilannetta että tarvisin ihan kipeesti jotain niin päädyin sellaseen mitä aina tarvii, eli just pitkän valkosen t-paidan löysin ihme ja kumma h&m:ssä oli eka vaikeeta löytää pitkää puhtaanvalkosta t-paitaa ja sit ostin mustan topin.
-Musta toppi 4,95€ - Valkonen t-paita 7,95€ H&M

Käväsin tänään hakee iha ekana junalipun ouluun. Onneks hain tänää ettei sit tarvi torstai aamulla käydä hakemassa kun siinä kuuntelin ku ihmiset haki lippuja just siihen noin 5minuutin päästä lähtevään junaan nii ei ollu paikkoja et ne joutu sit menee seuraavalla joka lähti yhe ja puolentunnin päästä. Nii eli meen uudeks vuodeks ouluun Miikan äidin luo taino varmaan suurin osa aika vietetää kaupungilla. Eli uutta blogia sit uuden vuoden jälkeen juhlinnan sähläyksestä ja kuvia yritän ottaa teille vaikka en omista edelleenkään mitään huippu kameraa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti