maanantai 8. marraskuuta 2010

the first one

Vihdoin ja viimein sain aikaseksti tän blogin alottamisen... järki tosin mulla meinaa mennä tässä kaiken muokkailun kanssa ja että vieläpä olisin tyytyväinen kaikkeen tähän. 
Nyt sit jotain selitystä mikä ois aikeena tässä blogin pitämises. Ajattelin että käytän paljon kuvia ja yritän säästää teitä "blaa blaa" teksteiltä. Kuvia tuun lisäämään mun päivän vaatetuksesta, joistain ostoksistani, tapahtumista ja kaikesta turhasta jos näin yksinkertaisesti sanottaisiin. Joskus varmaan jos uskallan niin voin lisätä videoblogeja niin joo ja muistakaa tulen taidokkaasti tekemään kirjoitusvirheitä varmaan aika usein, syytän siitä sit aina vaan mun näppäimistöä.
Loppuun kerron lyhyesti itsestäni.
Oon nuorin perheessäni mutta melkein täysikänen nainen joka opiskelee amiksessa vaatetusalalla toista vuotta. Seurustelen tällä hetkellä ihanan miehen kanssa. Kuuntelen raskasta musiikkia silloin tällöin randomisti kyllä menee menevämpikin musa ja pukeudun aikalailla mustaan, jos vaikka joskus vanhetessa osaisin päästä eroon tästä väristä mutten täysin varmaankaan tai ees sais lisättyy elämään vähän väriäkin. Pidän lävistyksistä ja tatuoinneista paljon mutta en siltikään aio peittää koko kroppaani musteella ja teräksellä.
Etteköhän saa lisää tietoa ajan myötä blogeistani.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti